kết quả từ 1 tới 3 trên 3

Bài tập tiếng Anh lớp 6 Unit 1

  1. #1
    Ðến Từ
    Hà Nội
    Thành Viên Thứ: 247342
    Bài gửi
    1.158

    Bài tập tiếng Anh lớp 6 Unit 1

    Bài tập tiếng Anh lớp 6 Unit 1


    1. Chọn từ mà phần phát âm gạch chân khác với từ còn lại
    1.


    A. weak
    B. meat
    C. tea
    D. ahead



    2.


    A. book
    B. cook
    C. door
    D. look



    3.


    A. take
    B. hand
    C. lake
    D. cake



    4.


    A. lip
    B. light
    C. like
    D. ride



    5.


    A. evening
    B. well
    C. leg
    D. left

    2. Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 6 Unit 1, chọn đáp án đúng A, B, C hoặc D

    1. There ................. two rooms in my house.
    • A. is
    • B. are
    • C. aren't
    • D. be

    2. My name is Phuong. I am .................. Viet Nam.
    • A. at
    • B. to
    • C. from
    • D. on

    3. .................. time is it? - It's five o'clock.
    • A. How
    • B. Where
    • C. When
    • D. What

    4. When is ..................... birthday?
    • A. your
    • B. you
    • C. yours
    • D. yourself

    5. He .................... in a small village.
    • A. live
    • B. lives
    • C. to live
    • D. living

    6. What would she (like) __________ for lunch?
    • A. to like
    • B. likes
    • C. like
    • D. liking

    7. Her father ................................ a new car.
    • A. to want
    • B. wants
    • C. want
    • D. wanted

    8. They are traveling to school ..................... bus.
    • A. on
    • B. in
    • C. to
    • D. by

    9. ................ much homework does he have? - He has a lot of homework.
    • A. How
    • B. How many
    • C. How about
    • D. How long

    10. How much rice ............... you want? -Two kilos.
    • A. to do
    • B. do
    • C. doing
    • D. does

    III. Hoàn thành đoạn sau bằng những từ cho sẵn

    gets | much | a | goes | breakfast | Sundays | brother | at | small teaches


    Mr John is ......(1)..... teacher. He teaches in a .......(2)...... school in London. In the morning he......(3)..... up at seven o'clock. He has .......(4)........ and drinks a glass of milk. Then he.....(5)..... to work. He .....(6).......... his students French. He has lunch at school. He goes home.....(7)...... one o'clock in the afternoon. He doesn't work on Saturdays and........(8)......, he goes to the cinema, or reads. He likes the books very.......(9)......... He has a sister in Oxford and a........(10)....... in London.

    Đáp án:

    I. 1D, 2C, 3B, 4A, 5 A.

    II. 1B, 2C, 3D, 4A, 5B, 6C, 7B, 8D, 9A, 10B.

    III. 1a, 2 small, 3 gets, 5 breakfast, 5 goes, 6 teaches, 7 at, 9 Sundays, 9 much, 10 brother
    Quick reply to this message Trả lời       

  2. #2
    Ðến Từ
    TP. Hồ Chí Minh
    Thành Viên Thứ: 351171
    Giới tính: Nữ
    Bài gửi
    41

    Reply: Bài tập tiếng Anh lớp 6 Unit 1

    bài rất hay ^^

  3. #3
    Ðến Từ
    Hà Nội
    Thành Viên Thứ: 453487
    Giới tính: Nam
    Bài gửi
    1

    Reply: Bài tập tiếng Anh lớp 6 Unit 1


Nhãn